بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 24 September 2016

A Famosa Resort Melaka

Assalamualaikum

Lepas balik dari kenduri anak pak itam di Muar.. kami singgah bermalam pula di A Famosa Resort Melaka. Booking melalui Agoda. Rupanya personal apartment bukan hotel. Masa sampai kami tanya kat lobby hotel dia cakap bukan situ.. pusing la sampai sejam dalam tu. Call owner dia cakap tempat yang mula-mula kami masuk tadi. Geram pula rasanya. Cakap la masuk dalam tu.. belah belakang. Dah la owner apartment nada macam kekwat ngee.. serious. AI dah stress... saya masih boleh sabar. Ya la.. dia ingat semua orang tahu ke.. dah la kami kena tipu dengan orang yang cakap bukan situ belakang lagi. Padahal memang dah betul situ.

Kunci owner tinggal dalam bilik. Dia suruh buka pintu ambil kunci. Tak jumpa pun. Bilik ok la.. tandas kena bersih lagi, sinki ada leaking. Swimming pool jauh sikit nak jalan. AI beli makanan di hotel. Makanan sedap. Next time booking kena tengok betul-betul. Make sure direct hotel. First time guna Agoda. Selalu melalui booking.com.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...