بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 23 Mei 2016

Shopping dan makan Nandos di Sogo

Assalamualaikum

Pergi rumah abang AI.. lepas sembang-sembang AI ajak famili abang dia pergi makan. Abang AI request nak makan di Nandos. Jadi kami ke Sogo yang tak jauh dari rumah abang ipar saya.

Kami gerak dulu sebab nak cari baju Iman, Faris dan anak adik sorang lagi. Ada sales so harga pun murah.

Abaikan muka natural saya dan muka biras yang macam garang tu hehe.. marah pula dia kalau nampak :-)

2 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  2. Seronok jalan-jalan shopping di sogo. Beli barang untuk raya nanti ;-)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...