بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 26 Mei 2016

Raikan birthday Iman in advance

Assalamualaikum

20/5 kami buat majlis kecil untuk raikan birthday Iman sebab dia tak sabar nak potong kek lepas kami beli kek untuk Faris baru-baru ni. Untuk tidak menghampakan AI cakap kita buat awal la.. lagipun nanti 20/6 dah puasa.

Saya cepat-cepat tanya kawan dan edit gambar Iman untuk letak atas kek. Dia nak gambar parrot drone.. ok senang je.. sekarang semua dah canggih. Boleh print gambar letak atas kek. Cuma bayar je :-).

Kek order dari kawan sekolah menengah saya yang tinggal tak jauh dari rumah mak. Senang dekat... Alhamdulillah lepas majlis tu takde dah Iman tanya lagi bila birthday dia. Walau dia tau birthday dia bulan 6. Tapi sekarang dia tak tau bulan berapa hehe.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...