بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 9 Mei 2016

Dobi layan diri Clean Pro

Assalamualaikum

Disebabkan rumah berdebu.. mesin basuh pun berdebu.. kami jadi pengunjung setia dobi layan diri Clean Pro yang terletak tak jauh dari rumah.

Mesin basuh brand Dexter.. memang puashati.. bersih dan mesin pengering juga memang kering betul baju. Terus boleh lipat.

Cuci rm6.50 tambah rm1 kalau pilih warm (mesin basuh 14kg). Rm13 untuk 25kg. Untuk kering rm4.50.

Ada mesin tukar duit dan jual brg untuk kegunaan semasa mencuci. Kami beli beg plastik rm1 untuk letak baju :-).

2 ulasan:

  1. Sekali sekala jika mesin kat rumah ada hal boleh juga guna cara ni.

    BalasPadam
  2. Senang bila ada mesin dobi layan diri ni.. masuk coin then kita tunggu je..hehe.. kat sini masih kurang service mcm ni UI..
    ** lama tak kesini, harap sihat2 semuanya:)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...