بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 17 Disember 2015

Parkland Garden nursery pokok dan hiasan taman Klang

Assalamualaikum

Baru nak buat entri ni. Dah janji dengan uncle tu untuk hebahkan bisnes dia sebelum ni. Banyak kali juga datang nursery pokok dan hiasan taman uncle ni yang terletak di jalan nak menghala ke sijangkang. Ada dua nursery di situ. Uncle ni punya yang depan sikit lagi. Nama nursery Parkland Garden. Berdepan dengan bandar Parkland.

Saya rasa murah tempat dia. Biasa beli pasu, tanah dan ada tempah pangkin dengan dia. Ada buat kerusi dan gazebo juga. Buai pun ada. Baik uncle ni.

3 ulasan:

  1. Menarik juga. Ada macam-macam benda kat sini.

    BalasPadam
  2. Berkenan saya dengan buai dan pangkin tu. Tapi rumah kecik, depan rumah muat2 letak kereta je..

    BalasPadam
  3. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...