بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 27 Disember 2015

Gembirakan anak-anak di Setia City Mall

Assalamualaikum

Semalam lepas makan kenduri dengan kawan. Kawan ajak join famili dia main bowling. Bertahun-tahun tak main. Semalam main. Seronok juga. Tapi iman meragam. Lepas ummi main bawa iman pula main. Terjumpa pula adik kat situ. Ada la kawan iman main.

Puas main taman. Masuk dalam nampak pula mainan pusing-pusing tu. Bagi diorang naik tu pula. Lama juga pusing. Puashati la bayar rm5 seorang.

4 ulasan:

  1. budak2 memang sukalah..port peberet derang ni..afia sekarang klu dpt main smp taknak balik.angkat dukung melalak dia.makin besar ni aduh pening.hehe

    BalasPadam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam
  3. hi.. perkongsian menarik.. done follow, follow me back :)

    BalasPadam
  4. seronok tengok depa seronok (^____^)v

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...