بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 14 November 2015

Go Shop Shimono Vacuum Clean

Assalamualaikum

Bila dah ada njoi. Terbuka pula siaran Go Shop. Tertengok pula barang yang menarik. Memang tergoda. Iman pun turut tergoda juga hehe. "Umi beli ni mi". Bukan mak mak tapi anak-anak pun tergoda. Apalagi call je talian bebas free Go Shop 1800-82-0088 dan order. Bayaran di buat semasa penghantaran. Guna credit card pun boleh. Tiada charge penghantaran. Harga vacuum RM199.

Sebab nak beli. Rasa lebih mudah nak buat kerja. Kecil dan sedutannya kuat. Habuk halus-halus pun boleh sedut. Dah macam iklan pula. Goda orang suruh beli hehe. Ni iklan tak berbayar namanya. Dah ada vacuum ni. Mood vacuum lebih rajin. Sebab kecil dan mudah.

1 ulasan:

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...