بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Selasa, 18 Ogos 2015

Pintu bilik air bifold / lipat

Assalamualaikum

Dah lama nak pasang pintu bilik air bifold / lipat ni. Dah agak lama juga la pasang pintu ni sebab pintu yang lama dah rosak. Puas juga cari kedai yang boleh buat. Masa lalu di Pandamaran ternampak kedai cermin ada letak sample pintu bifold ni di luar. Terus tanya harga dan suruh datang ukur.

Design untuk pintu ni semuanya biasa je. Saya cari design yang paling simple dan sesuai dengan tema yang ada. Diorang ni pun tempah di kilang. Cuma diorang tolong ukur dan pasang. Kalau pandai pasang sendiri lagi jimat.

Pintu ni ada gred. Kalau yang betul-betul bagus rm800 ke atas. Saya pilih yang tengah rm550 siap pasang. Beli dua. Jadi dapat la kurang sikit. Memang ada yang murah lagi tapi biar la beli yang tahan lama. Boleh nampak beza besinya tebal sikit.

4 ulasan:

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...