بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Selasa, 30 Jun 2015

Ostrich Farm Port Dickson

Assalamualaikum

Sambungan kisah ke Port Dickson lagi. Keesokkan harinya (Ahad), sebelum balik saya bawa Iman ke Ostrich Farm. Kawasannya tidak la besar mana. Tapi banyak ostrich. Harga tiket boleh tahan juga. Selain ostrich ada binatang lain juga di situ. Boleh tengok di dalam gambar di bawah.

Lama juga di sini. Seronok bagi ostrich makan rumput. Rumput tu macam biasa kena bayar. Dalam tempat ni ada jual satay ostrich dan telur ostrich. Kami tak beli sebab tengok yang menjual cina dan india. Menurut orang melayu yang kerja di situ. Daging ostrich tu di beli dari ladang ternakan ostrich di kawasan negeri sembilan. Lupa nama tempatnya.

Ok la.. seronok sebab dapat tengok ostrich je.. yang lain biasa je.

1 ulasan:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...