بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 15 Jun 2015

Back to school

Assalamualaikum

Hari ni Iman dah mula sekolah kembali. Macam biasa sedih nak pergi sekolah. Tapi bila dah sampai dia ok je.. memang selalu macam tu. Mood sedih-sedih nak berpisah dengan ummi dia.

Sekarang ni tiada masa sungguh nak mengarang. Banyak nak cerita tapi memang sibuk dengan hal lain. Sibuk dengan whatsapp pun ya kadang tu hehe. Maaf la tak sempat singgah blog kawan-kawan. Blog sendiri pun tak sempat nak buka :-(.

Sebenarnya nak update gambar tulisan tangan Iman. Ummi memang jarang sangat la ajar menulis. Ini adalah hasil pergi ke sekolah hehe. Kalau tau.. hantar awal pun takpe ke sekolah. Sebab sekolah Iman ni dia ajar yang berbeza setiap tahun. Jadi takde la isu ulang benda yang sama. Malah makin banyak ilmu yang dia dapat terutamanya hafazan muqaddam.

Teruja tengok Iman menulis. Pandai cikgu ajar. Terima kasih cikgu :-).

1 ulasan:

  1. pandai iman tulis..dh cuti lama biasalah tu klu ada mood sedih2 back to school

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...