بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 27 Mac 2015

Lukisan tangan Iman

Assalamualaikum

Semoga Allah merahmati kehidupan kita semua. Minggu lepas saya sibuk mengemas rumah. Alih perabot. 3 hari juga ambil masa nak siap atas bawah. Alhamdulillah abang iman baik je ;-). Senyap tak tahu apa dia buat. Nampak dia duduk diam tu ok la.

Bila masa nak rehat tu saya kemas kertas-kertas yang dia gunakan. Baru la nampak. Eh pandai pula dia melukis. Tunjuk kat AI. Ayah dia siap nak print. Ummi dia snap je plan simpan dalam blog macam biasa ;-).

Masa sembang dengan dia saya tanya. Abang belajar kat sekolah ke melukis ni. Ya la.. oooh patut la. Kalau di sekolah bab mewarna yang dia tak minat. Nampaknya dah ada kemajuan sikit.

Cuba tafsir lukisan dia ;-)

3 ulasan:

  1. Salam kenal AI,

    Melukis ni bagus AI, meningkatkan krativiti anak2 , pastu daya fikir dia berkembang..

    Gambar satu tu macam gambar AI jer tu :)


    Akak follow #590 , jemputlah ke blog kecik akak ye :)

    BalasPadam
  2. comel lukisan iman.budak yg suka meukis ni kreatif dan bijak tau!pic yg pertama dan kedua muka umi n ayah kot.yg last tu kepala ayam ke iman?ni mesti kes dok selalu kejar ayam kt kmpg.pandai betul iman lukis!

    BalasPadam
  3. Assalam ros,
    he3
    comei3
    tapi iols tak dapat tafsir he3

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...