بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 9 Januari 2015

Oriental Village Langkawi Geopark

Assalamualaikum

Sambungan kisah di Langkawi. Tergendala sebab tiada masa nak update dan sibuk mengikuti perkembangan bencana yang menimpa negara kita. Semoga mereka semua tabah dan ada rahmat di atas segala yang terjadi.

Oriental Village Langkawi Geopark ni tempat pertama yang kami pergi ketika sampai di Langkawi. Hajat nak menaiki cable car terbantut sebab tengok ketinggian yang menakutkan hehe. Jadi kami jalan-jalan melawat kawasan. Sempat naik kereta kuda. Kesukaan Iman.

Boleh lihat apa yang ada di sini melalui gambar-gambar di bawah.

1 ulasan:

  1. tak perasan aritu ada signboard winter sonata tu sebab time pegi matahari atas kepala..cepat2 carik tmpat tduh..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...