بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 22 Januari 2015

Kedai shopping coklat di Langkawi

Assalamualaikum

#throwback kisah beli coklat di Langkawi. Bukan banyak pun belinya. Itupun sebab adik yang nak. Hotel yang kami duduk tu dekat je dengan lot kedai yang jual barang duty free. Jadi lepas checkout terus cari coklat dulu.

Pergi dua kedai je. Kedai mula-mula tiada coklat yang adik saya nak. Kedai kedua baru ada. Murah sikit dari harga kedai yang mula-mula. Sempat tengok pinggan mangkuk brand Correlle yang biasa orang nak cari dan beli. Mahal juga rasanya kalau nak dibanding dengan Dubai hehe. Betul jauh sangat bezanya. Boleh la kirim pada siapa-siapa yang sudi ;-). Kalau ada sales lagi murah. Atau ada yang plan bercuti ke sana boleh la beli. Tefal pun murah di sana.

1 ulasan:

  1. Kena kumpul duit byk2 dulu klu nak memborong.he he insyaallah nti nk repeat lagi pegi langkawi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...