بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 14 November 2014

Shopping melalui Lazada lagi

Assalamualaikum

Seronok pula shopping online dengan Lazada ni. AI pun sampai tegur.. banyak shopping dengan Lazada hehe. Beli yang murah-murah je.. rasa hati terpanggil-panggil tu memang beli la ;-).

Ada 4 barang lagi yang di shopping. Tapi harga lepas diskaun tu memang setandinglah dengan barangnya. Kalau tengok harga sebelum diskaun tu mahalkan. Faham ke maksud saya ;-).

2 ulasan:

  1. memang jadi ralit soppink kat lazada ni..! hihi..

    BalasPadam
  2. shopping on9 ni mmg berhantu.hehe tuppurware storage tu macam best je.hehe

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...