بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 2 Julai 2014

Salah maklumat

Assalamualaikum

Tu lah ghairah sangat update blog sampai salah bagi maklumat. Mula nak senyap je.. dah edit pun dalam entri kedai makan Wong Solo tu. Tapi rasa tak sedap hati juga.

Sebenarnya kedai makan tu bukanlah menggantikan kedai makan ayam bakar mas mono tu. Dua-dua kedai memang ada lagi di Seksyen 7 Shah Alam.

Baru ni masa pergi Jakel. Balik tu pusing-pusing kawasan kedai belakang tu. Sekali ternampak pula kedai makan ayam bakar mas mono. Saya pun terkejut juga. Ya Allah.. saya sudah tersilap rupanya.

Itulah kisahnya... haish... tu lah cepat sangat melatah hehe ;)

4 ulasan:

  1. Kadang tu kita tak perasan/terlepas pandang kan..

    Takpe, tokey kedai tak marah kot :D

    BalasPadam
  2. Bw :)
    Salam singgah dari irra
    http://www.irrayyan.com
    Irra follow blog ni #571
    Selamat berpuasa ^^

    BalasPadam
  3. kitakan insan biasa, pasti melakukan kesilapan

    BalasPadam
  4. xle..kita kan maausia biasa..kdg kdg de jugak silap

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...