بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 11 Mei 2014

Ramuan pembersih kolesterol

Assalamualaikum

Lama dah rasanya tak update blog. Sibuk ke sana ke mari bila AI balik. Semalam sudah terbang semula untuk bekerja :(

Banyak cerita dan aktiviti yang masih belum sempat diupdate. Untuk pembukaan nak kongsikan minuman untuk kesihatan yang bernama LEGA ni dulu.

Saya dapat tahu tentang produk ni dari kawan. Beli sebotol. Bila saya dan AI minum rasa tertarik dengan rasanya yang asli. Ramuannya daripada bawang putih, halia, lemon dan madu. Khas untuk membersihkan kolesterol dalam badan.

Ada testimoni orang yang tersumbat saluran jantung tidak jadi buat pembedahan selepas 2 minggu minum ramuan ni. Kalau lihat ramuan tu memang saya pernah terlihat di fb. Nak buat sendiri tak rajin. Jadi beli je dari yang dah biasa membuatnya. Nama kakak yang buat ramuan ni Siti Hawa. Saya ada beli 4 botol lagi dengan dia. Bahagi 2 dengan AI.

Siapa nak cuba boleh email ke ruse_nrk@yahoo.com

1 ulasan:

  1. hi ummi iman.. maaf lame tak singgah sbb kite mmg lame tak update blog...hihi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...