بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 19 April 2014

Beli beg harga diskaun di Parkson Klang Parade

Assalamualaikum

Cerita beberapa minggu yang lepas. Baru ni pergi Taman Botani guna beg sangkut di bahu. Bila Iman nak dukung, susah pula dengan beg begitu. Alasan nak beli beg baru hehe. Sebenarnya memang dah plan nak cari sling beg sebelum tu. Senang bila nak travel.

Nak pergi Jusco Bukit Tinggi.. malas. Entah kenapa jiwa tak berkenan sangat nak pergi situ ;). Selalu pergi Jusco Bukit Raja. Suka pergi tempat yang tak bising dan tak ramai orang sangat. Senang nak shopping ;) ada juga orang macam ni ya.

Terbayang nak pergi Parkson di Klang Parade je. Banyak sikit pilihan. Lagipun baru di buka balik. Dah cantik Klang Paradenya. Sampai-sampai terus cari bahagian beg. Lepas tengok-tengok.. akhirnya ada yang berkenan di hati. Harganya pun tak mahal. Ada less 50%. Sempat lagi beli beg duit. Murah je RM53.++. harga asal RM100 lebih. Duit tak payah lipat. Masuk je.. Stok lama saya rasa beg duit tu. Sebab ada cacat sikit. Tu yang lama kena belek-belek ;). Suruh mak pilih satu. Mak pun nak tukar beg duit juga.

Cuba tengok.. cantik tak? Sling bag tu panjang ke atas. Bila pakai boleh lipat ke depan. Orang nak curi pun susah ;) kalau shopping, boleh isi barang dalam beg. Dua-dua tu brand Polo. Puashati jugalah.

3 ulasan:

  1. dah puas hati kira berbaloi sgt la dengan citarasa n harga..lepas ni boleh la travel dengan beg baru.hehe

    BalasPadam
  2. cantik
    saya minat color macam ni :)

    BalasPadam
  3. Okla, berbaloi dengan harga :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...