بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 2 Mac 2014

Tebuk dan tanam ubat anai-anai

Assalamualaikum

Hari Khamis minggu lepas. Kami dah buat temujanji dengan syarikat kawalan serangga Skill Pest Control yang beralamat di Cheras. Tapi mereka ada stor di Klang. Cawangan Negeri Sembilan, Melaka dan Johor pun ada juga.

Saya dapat nombor telefon company ni masa tengah cuci kereta. Ada dalam pamplet. Tempoh tebuk dan tanam ni lama juga. 4 jam. Diorang sembur bumbung sekali.

Kos untuk rumah saya RM1.4k. Ada warranty 5 tahun. Setiap 6 bulan sekali diorang kata diorang datang check. Puashati dengan servis mereka. Siap kerja bayar duit dan terus dapat sijil warranty.

Diorang kata anai-anai tak aktif di rumah saya. Erm.. mungkin dah selalu sembur sebelum ni dan dah pasang perangkap anai-anai. Tapi lepas buang kabinet hari tu. Menjalar laluan tanah keluar dari lubang screw kabinet. Tu yang takut tu.

4 ulasan:

  1. bagusnya..siap ada certification lagi..

    BalasPadam
  2. Puan, anai2 masih ada lagi? Ini bermaksud Umpan Anai2 DIY tak berkesan?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak pasti pula saya.. lepas letak umpan masih ada lg anai2 d kabinet dapur tu. Tempat lain tiada.

      Padam
  3. Alhamdulillah, saya memang tengah cari pakar anai-anai di Klang.

    Thanks for the info! :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...