بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 1 Mac 2014

Restoran Korea halal Subang Jaya

Assalamualaikum

Baru ni kami makan di The Street Cafe yang merupakan restoran korea halal yang terletak di SS15 Subang Jaya. Lokasi berdepan dengan INTI College. Sebelah Subway.

Pertama kali datang sini. Kawan yang perkenalkan. Suka juga makanan korea. Sebab ada rasa pedas :)

Nama menu yang di order tak tahu pula apa. Boleh lihat apa yang kami makan di bawah tu. Rasanya boleh tahan. Tekak saya sekarang ni.. semua sedap je ;)

Harganya sedang-sedang je. Oklah. Macam saya punya tu. Set nasi dengan ayam RM16.90. AI punya RM19.90. Set nasi dengan ikan.

6 ulasan:

  1. Street cafe...harga dia okay jugak sebenarnya...sbb portion dia banyak :D

    BalasPadam
  2. owhhh yer keeer?sy dok subang jaya tp xtau pulak ade kedai mkn tu..xper xperrr kejab lg sy g jengah...lapar dah ni...nampak cmm sedap.tgk garha kira ok dah tu... :)

    BalasPadam
  3. Bagus gak info UI...anak kak ina teringin sangat nak makan makanan korea tapi taktau kat mana yang halal...TQ ye UI..boleh gi sana nanti :)

    BalasPadam
  4. memang nampak sedap la UI
    nak try tapi jauh nyerrr :)

    BalasPadam
  5. nmpk sedap juga makanan org korea ni ye.hehe

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...