بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Selasa, 25 Februari 2014

Pulai Springs Resort Johor

Assalamualaikum

Lepas keluar dari Legoland kami check in Pulai Springs Resort hotel. Pertama kali datang sini. Booking through internet murah sikit. 2 bedroom suite including breakfast untuk 4 orang RM350. Harga biasa RM430.

Mula nak tempah bilik termasuk tiket legoland. Lepas congak jimat lagi buat asing-asing ;) Sebab ada service charge. Untuk makluman hotel ni ada pakej bilik termasuk tiket legoland.

Suka sebab kawasan hotel ni tenang je. Jauh dari kesibukan kota (ayat sopan :)). Malam nak makan pun senang. Atas sikit dari hotel banyak kedai makan. Sedap masakannya. Malam tu lepas balik makan kami terserempak ustaz Fauzi (jus tok guru tu). Dia siap pegang Iman lagi sebab lari-lari terlanggar dia. Bersih sungguh airmuka dia.

Esoknya lepas breakfast, bawa Iman mandi kolam renang. Seronok betul dia :) sampai terminum air. Melompat-melompat terjatuh. Puaslah mandi. Nak makan pun tak senang tak sabar nak mandi sebab cafe bersebelahan kolam ;)

6 ulasan:

  1. lama xjejak kesini..rindu iman junior sy

    BalasPadam
  2. assalamualaikum ummi....pulai spring dekat je dr rumah mama...kiranya tmn bersebelahan jer...mlm tu ustaz Azmi ada buat ceramah dekat masjid dlm tmn pulai perdana kat tempat mama ni...kalau x boleh jumpa dah la kat tmn layang2 kita x dpt jumpa kan..;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wkmslm mama. Tak tau pula dekat dgn rumah mama :) patutlah jumpa ustaz2 tu. Masa tu diorang berkumpul d lobi. Malu nk tegur, kalau tidak boleh gambar sama ;)

      Padam
  3. bestnya...tgk kolam pun cantik..seronok diorg mandi manda.. :)

    BalasPadam
  4. kemain iman seronok betul dia yer...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...