بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 1 Januari 2014

Doakan Iman cepat sembuh

Assalamualaikum

Selamat tahun baru buat semua. Tahun baru yang dimulai dengan kesihatan Iman yang kurang baik. Batuk kali ni lebih lama dari biasa. Macam-macam ubat, supplement dan petua dah buat. Tapi Allah masih belum izinkan untuk sembuh. Kesian sungguh lihat Iman.

Tolong doakan Iman cepat sembuh ya.. Rasa tak sedap hati tengok Iman yang kurang sihat. Dalam tak sihat masih mampu hiburkan diri dia sendiri dengan nyanyi lagu kegemarannya "twinkle, twinkle little star". 

Semoga Iman cepat sembuh, kesian tengok dia tak berhenti batuk.

Video yang google+ create tanpa diminta.. tu yang ada gambar pemutih gigi dan Hot tiket ;)

Tutup buku lama buka buku baru. Semoga buku baru semakin cantik luar dan dalamnya. 

10 ulasan:

  1. Moga cepat sembuh, InsyAllah..Selamat tahun baru.

    BalasPadam
  2. selamat tahun baru..
    moga aiman cpt sembuh ye.. cuba cara2 tradisional lak.. klo google byk cara.. mana tahu bkesan...

    BalasPadam
  3. moga iman cepat sembuh.... anak saya makan omega guard shaklee alhamdulillah skrg kurang demam.. saya campurkan dekat susu .. saya gunting sbb dia x pandai telan... nnt cuba dkt iman yer

    BalasPadam
  4. Salam 2014...
    Kesian pula kat Iman... moga cepat sembuh...
    Kak, dah cuba belum beri habbatus sauda (HS)... anak2 saya setakat ni serasi dgn HS bila batuk atau selsema..

    BalasPadam
  5. Salam Tahun baru UI..
    moga Iman cepat sembu ya..kesian plak... Dah cuba Madu UI??

    BalasPadam
  6. inshaAllah Iman akan segera kembali sembuh di thn baru ini.

    BalasPadam
  7. As salam k.ruse,

    Iman xsihat ye... syafakallah... cepat sembuh ye Iman... Selamat Tahun Baru juga!

    BalasPadam
  8. salam ummi iman..
    lama x mencoret disini.
    semoga iman cepat sembuh..
    selamat menempuh tahun baru, semoga semuanya baik2 shj.

    BalasPadam
  9. selamat tahun baru...risau gak klu batuk lama2 ni kan.semoga iman cepat sembuh.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...