بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 13 Januari 2014

Cadar cotton murah di Jusco

Assalamualaikum

Baru ni pergi Jusco Bukit Raja nak cari hadiah untuk anak saudara sempena birthday dia. Ambil peluang juga tukar frame cermin mata. Patah pula besi kat hidung. Asyik adjust sendiri. Sekali tolak patah terus.

Cerita tersasar nampaknya. Oklah cerita tentang cadar murah. Masa nak ke kedai cermin mata ternampak cadar queen yang tertulis RM20. Terus dekat tengok. Murah, cotton pula tu, corak pun menarik terus ambil dua. Satu queen size, dan satu lagi single yang cuma RM15.

Ada offer sempena tahun baru cina. Kalau berminat bolehlah tengok di ruangan legar atau tengah-tengah Jusco Bukit Raja tu. Boleh tengok show sekali ;) hebat libas pedang :)

Oklah.. maaf tak dapat nak singgah lagi. Kalau tengok macam tak cantik je susunan text dan gambar. Maksudnya guna handphone.

Single

Queen

3 ulasan:

  1. Cantik. Saya pun selalu beli cadar jusco, giant dan sebagainya. Sebab ada sale and murah. Kalau beli yang mahal2, 2,3kali celup sabun dah pudar :D

    BalasPadam
  2. untung time cny ni mesti dapat price murah2 kan :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...