بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 17 Januari 2014

Blog dengan handphone

Assalamualaikum

Salam Jumaat. Selamat bercuti untuk yang bercuti dan selamat bekerja juga pada yang bekerja. Semoga terus beroleh keberkatan.

Semalam saya dah tutup akaun internet Celcom. Plan nak tukar UMobile internet prepaid je. Merajuk juga dengan Celcom. Sebelum ni Maxis. Nampaknya jadi pengguna setia UMobile. Setakat ni la.. kalau merajuk tukar lagi ;)

Buat sementara online guna handphone. Dalam proses nak beli simcard baru. Simcard untuk iPad kecil. Leceh sikit nak pergi cari. Oh lupa... kan ada wifi. Baru teringat.

Buat blogger jangan lupa setting mobile view. Senang untuk yang guna handphone. Sebab masa singgah ada yang tak set jadi susah sikit nak tengok. Sebab kecilkan. Nak komen pun jadi lambat juga. Sila check ya.. :)

8 ulasan:

  1. salam Jumaat Ros...kaksura kerja hari ni..huhu.dulu2 pernah gak merajuk ngan BB Maxis..skrg ni kat umah x de pakai internet dah..:(

    BalasPadam
  2. Salam Jumaat UI..
    kmi di Sabah still kerja..tak cuti..hehe..
    kamek pakai DG.. tapi mcm tak jimat jg..cepat je hbs kuota...huhu

    BalasPadam
  3. sy pun kadang2 guna handphone line maxis ada basic internet... :)

    BalasPadam
  4. xpuas asanya guna henpon... hohoho
    kena tengok besaq2 baru puas nak komen (^____^)

    BalasPadam
  5. nur pun kekadang bw guna phone. :)

    BalasPadam
  6. tak tahu pula kena setting... tapi rasanya blog saya dah ada yg mobile setting tu...
    Saya biasa bw jer guna phone... tinggal komen kena depan komputer juga....

    BalasPadam
  7. Sy punye pun rsenye gune mobile view je

    BalasPadam
  8. Nur : Mungkin ada yg dah remove. Sepatutnya mmg dah ada.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...