بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 27 Disember 2013

Sedapnya aiskrim

Assalamualaikum

Salam Jumaat. Hari ni sudah hari ketiga di Permatang Pauh. Lokasi berdekatan Politeknik Seberang Perai. Keliru juga Permatang Pauh atau Seberang Perai. Dah lama tak datang pening juga pusing-pusing cari jalan bila nak ke mana-mana. Kena guna GPS :)

Sebelum cerita kisah di Penang, nak update dulu kisah anak kesayangan ni yang gemar makan aiskrim sama macam ayah dan ummi dia juga.

Ni di Tutti Frutti KLCC semasa menunggu AI

Sedapnya.. Mujur juga bagi aiskrim tak penat nak ikut dia berjalan merata tempat.

Yang ni pula di Amcorp Mall. Singgah makan nasi padang balik dari office AI

"lili tengok ni... sama kan" rapat juga diorang berdua ni. Ada masa lah.. Ada masa berebut juga mainan ;)


9 ulasan:

  1. Amboi Iman.. suka sgt ais krim ya..sama lah Pae tu..cuma skrg sy kontrol skit sbb gigi pae dah ada tanda2 nak rosak..huhu
    jauhnya ke Penang :)

    BalasPadam
  2. sedapnya dia..ni untie orang tua pun peminat eskrim hehe

    BalasPadam
  3. musim panas pekena aiscream so yummy..jangankan budak mak budak pon sukakan !! haha :D

    BalasPadam
  4. wah akk dtg kampung sy ni..kampung sy nibong tebal..saja nak habaq!hehe

    BalasPadam
  5. wahhh....bestnya iman mkn aiskrim...

    semangkuk tu dia sorang ke??

    BalasPadam
  6. PK: ingat nk cr PK juga baru ni.. tp tak sempat juga nk singgah mana2 hehe

    Cik Nur: nak mkn sorang je ;)

    BalasPadam
  7. Salam ummi Iman..t.kasih singgah blog pcl, sy pn lama tak ke Bandar Perda area dekat2 situ..kalu xguna GPS boleh sesat.. Eh ank2 ummi suka makan aiskrim yer..senang jaga.

    BalasPadam
  8. sedapnye dia dapat makan eskrem :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...