بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 3 November 2013

Genie bra online tertarik mencuba

Assalamualaikum


Set genie bra dengan tiga warna (boleh pilih Classic atau Colorful)

Baru-baru ni buka facebook. Lihat ada yang promote bra di atas tu dengan tag rakan Facebook saya. Bila tengok rasa tertarik pula nak mencuba dan membeli. Nampak selesa sangat dan kemas bila dipakai. Terus WhatsApp dan kata berminat nak order. Lepas confirm size dan warna terus transfer duit.

Memang selesa kerana lebar dan nampak tak seksi bila memakai ;) Cuma materialnya senang berbulu jika tersentuh benda kasar. Saya ada juga google mengenai genie bra ni. Ada yang jual murah berbanding harga yang saya beli. Terpulang mahu beli di mana. Yang penting barang selamat diterima. Betul tak?

Rasanya dah ramai yang tahu tentang genie bra ni. Sebab ramai yang jual secara online. Pemakaian bra yang betul juga penting untuk kesihatan wanita. 

2 ulasan:

  1. betul pun, ramai yg jual bra ni kan skrang...

    BalasPadam
  2. memang selesa pakai genie bra ni , satu lagi cami-shaper. Sesuai sangat kalau nak sorok lemak2 yg terbonjol tu.. yang preggy serta menyusukan baby pun sesuai pakai genie bra. nak tahu lebih banyak cerita tentang pengalaman mereka yang dah pakai genie bra ni boleh singgah ke blog brageniebra.com/blog

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...