بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 24 Oktober 2013

Jom makan di Space U8 food court

Assalamualaikum

Semalam ambil adik yang buat praktikal di Shah Alam tu. Tak sihat jadi minta separuh hari bekerja je. Apalagi telefon lah kakak dia yang free ni. Ambil dia lewat sikit. Sampai pukul 2. Merengek-rengek dia lapar. Kesian, lepas ambil terus bawa pergi makan di Space U8. Itu yang paling hampir dan tak ramai sangat orang. Food courtnya baru mula beroperasi, tak banyak yang buka lagi.



Dera orang tak sihat ambil makanan sambil nak tunjuk view food court.

Ini menu yang di order. Orang demam makan bubur dengan sup daging. Orang sihat makan nasi dengan sup ayam :). Rasanya tidak menghampakan dan harganya memang budget satu set cuma RM6 sahaja. Air buah tu standard lah RM2.50 ke atas.

Bagi peluang Iman naik kereta. Tempat luas, seronok lah dia.

11 ulasan:

  1. tak ramai orang lagi...best jugak suasana camni..puas hati la Iman dpt naik kereta tempat luas tu..:)

    BalasPadam
  2. sy da try foodcourt tu... suka sizling nyer... dap dap...

    BalasPadam
  3. @sura: senyum simpul dia atas kereta tu :)
    @lia: lain kali boleh cuba. Ada juga tgk. Gambarnya je dah buat terliur ;)

    BalasPadam
  4. Pergi waktu org bekerja yg best macam itulah Rose, org tak ramai, selesa..

    BalasPadam
  5. Tempat baru nampak macam bersih bersinar-sinar. Terliur pulak tengok sup-sup tu semua. Suka baca review tempat makan ni, bila lapar tahu dah mana nak tuju.

    BalasPadam
  6. Best lah makan..harga pun berpatutan..sambil2 tu Iman dpt main keta2...:)

    BalasPadam
  7. salam ummi..terus lapo tgk pic makanan tu..hehe

    BalasPadam
  8. tempat br eks...belom pernah sampai...

    BalasPadam
  9. Sbb waktu kerja kot tu x ramai

    BalasPadam
  10. Wow, semua tu rm 6 je?
    Betul2 budget..
    Mummy pulak, ntah ke bila la boleh menghabiskan masa area kl shah alam..
    Hmmmm, tampin je la.

    BalasPadam
  11. cantik tempat tu...mknan pun nampak okay...

    yg penting,. ada tempat untuk iman bermain. :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...