بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 7 September 2013

Space U8 pertama kali singgah

Assalamualaikum


Hari Khamis baru ni saya saja nak lihat apa ada di Space U8 yang terletak di Shah Alam. Sebelum tu ambil acik dulu di tempat praktikalnya buat kawan. Dia dah pernah datang sini. Lagipun dekat je dengan office acik. Mari lihat apa yang ada. Nak tahu lebih lanjut boleh ke laman web spaceu8.com.my.

Sampai je pergi surau dulu. Surau yang cantik dan terdapat air  yang mengalir di kelilingnya. Ruangannya pun luas. Surau paling cantik pernah jumpa dalam pasaraya.

Ambil gambar sendiri... Cermin untuk pakai tudung punyalah besar dalam ruangan khas lagi. Tak perlu menunggu.

Ada jual pelbagai jenis buku. Kami tak masuk tengok :)

Baru sampai, Iman excited tengok air pancut.

Biasa luar bangunan. Tapi air pancut ni dalam bangunan. Memang luas ruang dalam bangunan ni.

Sedang ralit melihat air pancut. Muka macam sedih je.. mungkin boleh tengok je tapi tak boleh main ;)

Banyak kedai tak buka lagi. Ramai orang datang untuk shopping di pasaraya Segi agaknya. Ada satu kedai Mr D.I.Y. Macam menarik tapi malas pula nak masuk tengok. Jalan-jalan di bawah je. Beli 1 blouse je di sini dan beli makanan sikit di Pasaraya Segi.


6 ulasan:

  1. UI lama xdtg sini..apa khabar iman junior 2? hehehe...time iman blja sne Space U8 bru siap xpenah g pong

    BalasPadam
  2. macam best ni, siap ada surau yang cantik.. :)

    BalasPadam
  3. Space U8 ni sbnrnya biasa2 aje, tp ttp ada tarikannya yg tersendiri. Contohnya surau yg unik.. Ibu Yusuf banyak kali dtg sini semata2 nak g Mr DIY tu. Best beli benda2 comel kat situ..

    BalasPadam
  4. owh menarik....saya tak pernah g lagi...kn g gak ni..ehe

    BalasPadam
  5. siap ada air pancut lagi..lagi best kalau dapat mainkan.. :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...