بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 13 September 2013

Tolong reka header blog Ummi Iman

Assalamualaikum


Entri melekat hingga 13 September 2013. Scroll bawah untuk entri baru.

Nak minta tolong sesiapa yang sudi buatkan header blog catatan Ummi Iman. Saya akan berikan saguhati kepada header yang terpilih nanti.

Syarat-syaratnya:
  1. Warna mesti bersesuaian dengan background blog
  2. Simple dan menarik
  3. Masukkan gambar saya dan Iman (boleh pilih mana-mana gambar dalam blog ni) tapi edit dalam bentuk lukisan satu kelebihan
  4. atau gambar lain (doodle) ibu dan anak (islamik)
  5. Emailkan header tersebut ke alamat ummi_iman@ymail.com
  6. atau boleh buat entri penyertaan dan tinggalkan link tersebut di ruangan komen
  7. tarikh tutup 13 September 2013 (ulangtahun kelahiran saya)
  8. akan dilanjutkan jika masih tiada yang berkenan di hati

Sudi-sudilah ya... Terima Kasih :)

15 ulasan:

  1. mcm segmen ni yea kak...
    Nur tak pandai..
    kalau tak boleh join...

    BalasPadam
  2. alamak.. tgh busy benar nk create header... huhu

    BalasPadam
  3. aigoooo sgt buta IT nak tolong pon...

    BalasPadam
  4. mg ada yg berkenan di hati nnt
    saya xreti nak buat..ehe

    BalasPadam
  5. akak buta IT, jadi tempah jer header

    BalasPadam
  6. alamak!! mmg x blh joinlah sy pun org editkan header (^____^)

    BalasPadam
  7. Salam sejahtera

    Bakat dan kepandaian takder.InsyaAllah tentu ada yang sudi bantu.
    Sukses selalu
    Umi

    BalasPadam
  8. nk tolong tp sy xreti nk reka...so tlg tgk jer boleh tak?ehehehe :p

    BalasPadam
  9. takleh join ..:( memang x der kepandaian dlm bab tu..sendirik punya pon ntah apa2..huhuhu..

    BalasPadam
  10. assalamualaikum ummi....menarik juga ni...:)

    BalasPadam
  11. menarik sgt..masalahnya sy ni tak pandai..buat utk diri sendiri bolehlah..hehe semoga akk jumpa header yg berkenan dihati

    BalasPadam
  12. menarik tu UI =)

    Jika berkesempatan..in sya Allah nak join..

    BalasPadam
  13. alamak failed xleh join la...sy pn upah org jer haha

    BalasPadam
  14. tangan kaku xley nk create.nnt iman mintak tlg kwn buat

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...