بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Selasa, 24 September 2013

Gambar percutian keluarga di Pantai Indah Seaview

Assalamualaikum

Abadikan gambar kenangan bercuti bersama keluarga di Pantai Indah Seaview. Alhamdulillah seronok sekali sekala bercuti beramai-ramai. Ada 3 adik beradik yang tak dapat join sama. Kalau ada pasti lebih meriah.

Sebelum balik sempat bergambar berlatar belakangkan apartment


Gambar mandi-manda. Saya pun ambil kesempatan. Lebih 10 tahun rasanya tak masuk swimming pool :) Ramai-ramai kurang sikit segannya. Bila dah berendam 2 hari tak lepas peluang ;)

Lagi seorang anak buah.. Aqilah tertinggal pula dalam gambar di atas. Umur sebaya Iman tapi pelat. Suka dengar dia cakap. Baik tak banyak karenah.

Malamnya kami makan di Aroma Ikan Bakar, Jeram. Suka tempat ni. Siapa yang pernah sampai sini pasti puashati. Sedap dan murah. Walaupun ramai sangat orang, layanan tetap memuaskan. Saya pernah buat entri sebelum ni.

Yang ini ambil di pantai berdekatan apartment. Boleh tengok orang kutip lala / kerang.


Tertinggal pula Muhammad dalam gambar di atas. Umur 1 tahun 6 bulan. Tapi dah pandai bercakap. Geram dan kelakar tengok dia.

16 ulasan:

  1. tgh plan dgn family nak p cni... mcm mana la kami x perasan tmpt ni walhal selalu sgt lepak jeram tu...

    tq tau share n3 yg best sgt ni...

    BalasPadam
  2. @lia: sama2.. Semoga planning menjadi.. nanti share gambar pula ya :)

    BalasPadam
  3. @izan: jalan menuju ke Kuala Selangor. Batu 17. Betul-betul lepas Petronas Sg Sembilang. Ada signboard kecil di situ

    BalasPadam
  4. Kemeriahan keluarga terserlah bila dah sama-sama macam ini..

    BalasPadam
  5. Meriah je tgk gambar tu..sesekali ada aktiviti bersama keluarga begini mmg best & bermakna:)

    BalasPadam
  6. mmg best kak dapat bercuti dengan family.
    bukan snang nk berkumpul adik beradik nie.

    BalasPadam
  7. mmg best dpt bercuti ramai2 cam ni. gambar pon nmpk ceria jer... best!!!

    BalasPadam
  8. seronokkan dapat bersama keluarga.. ;)

    BalasPadam
  9. Salam sejahtera,
    Umi selalu gak pergi Pantai Remis cari kerang and ke Kuala Selangor,tak perasan pulak tempat ni :)
    Thanks for sharing

    BalasPadam
  10. trgn nk bercuti2 mcm ni. tp msg2 bsy jerk :(

    BalasPadam
  11. ooo..pi xajak iman pong.ada buah tgn dop?heheh guro2

    BalasPadam
  12. bestnyaa..!
    lama tak berkelah mcm ni.. :)

    BalasPadam
  13. teserlah kemeriahannya.klu semua turut serta mesti lg bertambah meriah

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...