بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 23 September 2013

Apartment Pantai Indah Seaview Selangor tempat percutian keluarga

Assalamualaikum

Sambungan cerita dari entri sebelum ni. Alhamdulillah akhirnya rancangan hendak bercuti bersama keluarga di Apartment Pantai Indah Seaview menjadi juga. Saya dan AI tahu tempat ni tapi belum pernah tidur. Cuma berjalan di kawasan pantainya sahaja lama dahulu. Kali ni baru berpeluang tidur di apartment ni bersama keluarga.

Pantai Indah Seaview Resort Sdn. Bhd.
5182, 17th Mile Jalan Kapar, 45800 Sg. Sembilang, Selangor
Tel: 03 - 3264 9617 / 03-3264 9618

Kami sewa apartment RM100 (2 bilik katil queen, 1 bilik kecil takde tilam. Nak sewa tilam RM10 untuk single. Kami bawa toto. Bilik untuk adik yang ada pasangan je. Yang lain tidur depan tv. Cerita tentang apartment je dulu... gambar dan aktiviti famili kemudian... takde apa pun aktivitinya. Cuma kenangan bergambar ;)
, Selangor
Jalan nak masuk ke apartment Pantai Indah Seaview

Pemandangan dari balkoni bilik kami

Ada court badminton. Dalam bilik belakang tu ada disediakan meja pingpong. Cuma perlu bawa raket dan bola sahaja. Bagus jika boleh bermain. Aktiviti sihat bersama keluarga.

Dah nak balik baru ambil gambar ni.. bersepah ;) ni ruangtamunya. Luas dan panjang.

Ni pula bilik utama. Ada bath tub kecil dalamnya dan ada aircond. Yang lain kipas.

Ada kolam memancing berdekatan apartment ni.

Aktiviti mandi-manda di swimming pool yang sejuk airnya. Menggigil Iman.

12 ulasan:

  1. cantik & indah tempat nie.....sesuai dengan namanya kan...?

    BalasPadam
  2. haah, siap ada kolam mancing tu. mesti best!

    BalasPadam
  3. Cantikjg tempatnya UI.. ada kolam renang ni yg buat budak2 teruja..:)

    BalasPadam
  4. xpernah pergi lg ni.lps ni nk try lah jengah sekejab... :)

    BalasPadam
  5. bestnya tempat nih..murah pulak tu..

    BalasPadam
  6. boleh tahan best,yg paling penting harga murah.tak susah sebenarnya nak habiskan masa berkualiti dengan keluarga.hehe

    BalasPadam
  7. pernah singgah jugak, sekolah hubby hampir² buat hari keluarga kat sini.. tp x jadi hihihihi.. sampai skrg nak pg blk x pg²... tdo sini.. makan kat jeram ker???

    BalasPadam
  8. @yan: sesuai namanya indah seaview
    @masya: ya ke? betullah tu.. kami mkn d jeram mlm Ahad tu.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...