بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 7 Julai 2013

Singgah blog Irine Nadia Marcello dan Mat Luthfi pemenang DiGi WWWOW Awards 2013

Assalamualaikum

Irine Nadia Marcello Blogger of The Year
DiGi WWWOW Awards 2013

Singgah di blog denaihati.com pagi ni untuk melihat keputusan pemenang DiGi WWWOW Awards 2013. Ternyata blog yang menang tak pernah saya singgah ;)

Masa tengok keputusan tu, mula-mula rasa tertarik nak singgah blog matluthfi90.com yang telah memenangi Fave Video of The Year dan Best of The Best. Siapa tak kenal Mat Luthfi yang famous di YouTube. Tak sangka ada blog rupanya. Bila baca entri blog dia, rasa macam tengok video dia. Pasai apa? Kenalah baca sendiri noo ;).

Ada yang tak kenai ka?

Lepas baca entri-entri Mat Lutfhi yang santai tu, singgah pula blog irinenadia.blogspot.com/ yang telah memenangi anugerah Blogger of The Year. Sweet je blog Irine ni, macam orangnya. Banyak berkisar cerita peribadi. Terkini entri mengenai anak dia yang comel Fiska Medina. Dia ada juga buat bisnes online. Nak tau bisnes apa, singgah lah blog dia :)
Bila tengok gambar anak Irine Nadia, Fiska Medina ni. Tiba-tiba teringat Qhaliff anak Ben Ashaari :). Jangan marah ya Irine akak 'culik' gambar Fiska ni dari blog Irine.

Tahniah buat Irine Nadia dan Mat Lutfhi. Juga buat pemenang yang lain. Senyum je tengok header blog Mat Luthfi. Simple je tapi dalam maksudnya.

.
NI SEMUT

4 ulasan:

  1. tahniah buat mereka
    kalau irine tuu akak pernah masuk blog dia ..
    comel anak dia ;)

    BalasPadam
  2. tahniah bt mereka,nk g tgk jap

    BalasPadam
  3. blog irine tu pernah masuk dulu2 masa zaman dia tunang.dh ada baby rupanya.hehe

    mat lutfi tgok kt youtube ja tak penah plak baca blog beliau.orgnya mmg sempoi..:)

    BalasPadam
  4. pernah jugak sinngah blog irene sbb ingatkan dia adk beradik dgn aidit marcello .. kikiki rupanya xde kaitan, abg dia kawin dgn linda roslan kan model radiusite dulu.. selalu singgah suka tgk muka dia comel sgt.. baby dia pun comel ...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...