بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 28 Julai 2013

Sampel percuma dari Kao

Assalamualaikum

Sekali hantar banyak pula. Macam-macam sampel ada.

Baru-baru ni terima sampel percuma dari Kao. Kao ni pengeluar bermacam-macam produk kegunaan harian. Banyak juga produknya. Lihat saja sampel yang diterima ni. Ada pencuci muka Biore, Laurier, Attack softener, Syampu Asience (yang ni tak pernah jumpa) dan yang best ada beg comel untuk letak barang mekap.

Sebenarnya tak ingat masa bila minta sampel-sampel ni. Adakah saya isi borang survey ataupun memang saya minta nak sampel. Tapi takkanlah hantar macam-macam sampelkan?

Apa pun terima kasih Kao. Biore pencuci muka pertama yang saya guna. Attack pun sama. Laurier juga. Yang saya masih guna hingga sekarang ialah brand Laurier. Itupun kadang beli juga yg lain.

Kagum dengan company yang rajin hantar sampel.

11 ulasan:

  1. assalamualaikum ummi...banyaknya sample tu boleh test satu2...:)

    BalasPadam
  2. Rejeki bulan Ramadhan.


    Salam Ramadhan dan salam singgah :)

    BalasPadam
  3. murah rezeki akak...
    mmg bagus betullah diorg hantar smple mcm tu...

    BalasPadam
  4. murah rezeki akak...
    mmg bagus betullah diorg hantar smple mcm tu...

    BalasPadam
  5. syok kalau dapat sample yg memang kita guna ;)

    BalasPadam
  6. banyaknya.. macam² pulak tu..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...