بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 20 Jun 2013

Ulangtahun ke-3 Iman : Happy Birthday!

Assalamualaikum


Syukur alhamdulillah. Cepat sungguh masa berlalu. Hari ni genap umur Iman 3 tahun. Kali ni AI tiada bersama untuk meraikan ulangtahun Iman kerana bekerja. Tapi AI ada call wish happy birthday buat Iman. Just untuk remind Iman.

Ayah dan ummi sentiasa doakan yang terbaik buat Iman. Kerana Iman amat bermakna buat ayah dan ummi. Semoga Iman terus membesar dengan sihat dan cerdik ilmu dunia dan akhirat. 

Malam ni ummi dah plan sesuatu untuk Iman. Semoga Iman gembira nanti.

Selamat Ulangtahun Sayang Ayah dan Ummi. Mmmmuuuaaah.

8 ulasan:

  1. Happy birthday Iman... moga jadi anak soleh, penyejuk mak ayah :)

    BalasPadam
  2. selamat ulangtahun kelahiran Iman,
    moga membesar dengan sihat dan jadi anak yg soleh...amin.!

    BalasPadam
  3. happy birthdaya imann,

    salam perkenalan ummi :)

    BalasPadam
  4. happy bezday iman..baru 3 tahun..tapi dah macam nak masuk 5 tahun cerdiknya...

    BalasPadam
  5. salam rose...mmg lama sgguh tak jejak sini..rose sihat...fieda mood dh ke laut rose..dh tak sehebat dlu...hihihi..apapun happy besday iman..moga jadi anak yg soleh..

    BalasPadam
  6. selamat hari lahir iman, sorry lambat ucap.. moga menjadi anak yg baik yer.. membesar dgn sihat...

    BalasPadam
  7. besar dah ank bujang ummi.comel plak tu.hepy besday iman..:)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...