بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 24 Jun 2013

Tuala mandi sulam nama tempah dari MamAlya Boutique

Assalamualaikum

Seperti yang diminta dari MamAlya Boutique

Beberapa hari sebelum birthday Iman. Saya order tuala mandi di atas tu dari rakan blog MamAlya ataupun nama samaran di blog Noen. Kebetulan tuala mandi Iman masih guna yang dibeli dari dia masih baby lagi. Bila tengok Noen yang sedang giat dengan hasil bersama mesin sulamnya tu yang kebetulan barang yang sedang dicari ada. Jadi ambil peluang beli satu buat Iman.

Terima barang ni dalam pukul 11 lebih pagi tadi. Tunjuk Iman. Suka dia sebab ada gambar kapal terbang kat situ. Petang tadi mandi, Iman terus minta tuala baru. Tak sangka ingat pula tuala baru dia tu. "mi.. tuala kapal terbang" katanya.

Bersama tuala baru. Saja letak bow tu, tutup nenen ;)

Terima kasih MamaAlya. Suka towel ni sebab tebal dan lembut. Memang berbaloi beli ;) Sesiapa berminat bolehlah like Facebook mamAlya.boutique dan singgah blog mamalyaboutique.blogspot.com. Harganya RM25 tidak termasuk postage.

5 ulasan:

  1. comelnya tualanya.patut la iman suka

    BalasPadam
  2. cantik warna yg penting iman suka..yeay..!

    BalasPadam
  3. bukan main seronok Iman dapat towel baru... comel :)

    BalasPadam
  4. lah ingatkan ada reben jugak.. rupanya akak letak tutup nenen, cantiklah..

    BalasPadam
  5. cantik tuala baru Iman..
    mesti dia suka...:)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...