بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 16 Jun 2013

Sampel susu Sustagen lagi

Assalamualaikum

3 pek kecil susu Sustagen perisa vanila, fridge magnet dan acuan telur atau nasi

Ini merupakan kali kedua terima sampel susu Sustagen. Minta sampel kali pertama untuk Iman cuba. Nampaknya Iman tak minat juga nak tukar susu. Kali kedua ni dapat sebab saya terima Email untuk jawab soalan survey yang dihantar oleh MeadJohnson. Dah lama juga jawab survey tu.

Sampel susu ni saya bagi pada anak adik. Anak dia tak kisah minum susu apa pun. Janji susu. Mudah kalau Iman pun macam tu :) tapi sekarang saya rasa tak perlulah saya tukar susu sebab memang dah Iman serasi dengan susu yang dia minum sejak dari baby lagi. Yang penting Iman sihat. Alhamdulillah.

Nak juga sampel susu Sustagen? Boleh lihat linknya dalam entri sebelum ni.

8 ulasan:

  1. bestnya :)
    saya apply sample anmum just dpt pamplet dgn fm je.susunya nan hado

    BalasPadam
  2. Kalau dah serasi, boleh jer teruskan dgn susu tu...
    banyak juga sampel yg dapat tu.. bertuah sepupu Iman :)

    BalasPadam
  3. bestnya..siap ada FM lagi tu.. :)

    BalasPadam
  4. ygpaling penting iman nak minum susu n keperluan kalsium dia cukup..at least dpt fm comel..:)

    BalasPadam
  5. hurmm susah juga kalau iman x suke .. budak2 nie ada yg ok , ada yg x boleh tukar susu ..

    akak dah lama tinggalkan zaman susu2 nie ;)

    BalasPadam
  6. tak pernah try tukar2 susu kat alya

    BalasPadam
  7. Best juga dapat sample ni..
    Pa'e jenis yg tak susah tukar susu..dah 2 kali tukar susu dia..:)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...