بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Sabtu, 15 Jun 2013

Harga tayar Michelin

Assalamualaikum

Kenapa tiba-tiba buat entri tentang harga tayar Michelin pula ni? Entri ini sebagai tanda ucapan terima kasih buat Michelin kerana sudi melekat di blog saya. Mungkin ada juga yang ingin tahu harga tayar ni. Kami belum pernah guna tayar ni. Jadi tak boleh nak komen :) Senarai harga didapati dari website Michelin.

MICHELIN

With MICHELIN Primacy 3 ST tyres, your drive remains a time when you can get away from it all. And with MICHELIN Total Performance you’ll enjoy silence, comfort and safety, while not compromising on longevity.

Rim DiameterTyre SizeLoad IndexSpeed IndexPrice
16205/55 R1691WRM480
205/60 R1692VRM504
205/65 R1695VRM496
215/55 R1697WRM560
215/60 R1699VRM500
225/55 R1699WRM624
225/60 R1698WRM588
235/60 R16100VRM568
17215/45 R1791WRM504
215/50 R1795WRM636
215/55 R1794VRM608
215/60 R1796VRM640
225/45 R1794WRM560
225/50 R1798WRM632
225/55 R17101WRM640
235/50 R1796VRM792
235/55 R17103WRM720
245/45 R1799WRM808
18245/45 R18100WRM880
245/50 R18100WRM996
255/45 R1899WRM856
19245/45 R19102WRM1040
*All prices shown are Manufacturer’s Suggested Retail Price or Recommended Retail Price. Actual dealer price may vary. Prices may also vary for vehicles with a technical / legal requirement for reinforced (extra load) tyres. See your local authorized Michelin dealer for more details.

7 ulasan:

  1. Paling murah pun dah dekat 500 kakak tak tahu Rose. Sebab selalu yg tukar tayar kereta abang. Tapi kakak rasa kakak punya murah lagi sebab guna Goodyear..

    BalasPadam
  2. tak pernah guna kot michelin ni...biasa guna goodyear..tp entah ler...haha sbb yg tukar tayar en.somi yg buat ;p

    BalasPadam
  3. Mahal juga kan? kami skrg guna Brigestone..dulu guna Goodyear..
    tapi mahal pun berbaloi sy rasa tayar ni:)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah....rezeki iman.. :)

    mahal jugak eh tayar ni...

    BalasPadam
  5. entah ekk pasal kereta tak penah amik tau,pasal taya lgla tak tau.semua en suami uruskan..sy tau naik je.hehe

    BalasPadam
  6. Nak cari tayar? Cuba website https://mytayar.com
    Ada >50 kedai di Klang Valley yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.
    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.
    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    BalasPadam
  7. Nak cari tayar? Cuba website https://mytayar.com
    Ada >50 kedai di Klang Valley yang feed harga kat website. Harga yang dipaparkan dah masuk balancing dan valve. Free alignment kalau beli 4 tayar. Confirm tak kena tipu dengan kedai sebab semua terms + conditions dah dijelaskan di website.
    Anda hanya perlu masukkan spec tayar terus ke website. Website akan menunjukkan info mengenai offer dari Network Workshops kami. Anda boleh pilih apa yang penting untuk anda samada harga, lokasi, jenama atau model tayar.
    Kita akan pantau kedai supaya mereka tak menipu customer website. Anda hanya perlu bayar 5% deposit online. Lepas tu website akan hantar email info mana nak pergi. Balance 95% bayar terus kat kedai.

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...