بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 3 Jun 2013

Betulkan ejaan nama Iman di JPN Putrajaya

Assalamualaikum


Ketika ni sedang menunggu sijil dan Mykid Iman yang baru. Masa ambil tak perasan ada salah ejaan pada nama Iman. Dah lama juga sebenarnya. Cuma hari ni baru nak betulkan. Kebetulan AI ada dan free. Risau jika ada urusan yang tidak boleh diterima nanti.

Ramai juga orang, maklumlah cuti sekolah. Tapi mujur kami tak ambil nombor. Special kes kot. Cuma tunggu diorang cari fail dan betulkan apa yang salah.


UI: hari ni guna beg 3 way. Bagus juga. Boleh muat macam-macam. Termasuk fail ;).

8 ulasan:

  1. mmg malas nak g pejabat gomen ni cuti2 sekolah ni ! ramai org

    BalasPadam
  2. macam mana boleh salah eja tu..kat surat beranak lain, kat mykid lain ke?

    BalasPadam
  3. assalamualaikum ummi...salah ejaan yg mcm mana tu ...?

    BalasPadam
  4. @noen & mama : nama ayah salah. Diorang tertambah huruf.

    BalasPadam
  5. Macam staff tempat kerja kakak inilah balik dari JPN boleh pulak tunjuk pada kakak sebab kakak nak tengok, sekali tersalah ruang agama. Boleh tulis India-Muslim. Sedangkan staff kakak tu Melayu (dia tak hitam pun tak tahu kenapa). Esoknya pergi lagi betulkan..

    BalasPadam
  6. haa..bagus betulkan awal2..nanti xdelah susah..

    ohh...beg tu la yg kena puji tu ehh.hihihihi

    BalasPadam
  7. Ejaan mcm mna yg salah tu kak

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...