بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 23 Jun 2013

Aplikasi LINE boleh dengan Nokia C3

Assalamualaikum

Hebat juga Nokia C3 ni kan?

Kali ni saya saja-saja cari melalui Google, sama ada Nokia C3 saya ni boleh download aplikasi LINE atau tidak? Bila tengok aplikasi ni boleh di dapati dalam Ovi Store. Jadi saya cuba cari. Ternyata ada dalam tu. Jadi hanya perlu download dan ikut apa yang diminta. Selesai download boleh terus guna.

Bila dah download. Teraba-raba juga nak cari kat mana aplikasi ni tersimpan. Rupanya ada dalam Apllications > Gallery > Mcard > Collection.

Macam-macam aplikasi ada. Boleh pilih mana yang kita rasa mudah dan senang nak guna. Kalau kita je guna tapi kawan-kawan tak guna aplikasi ni. Tak guna juga. Kalau ada line internet apa pun boleh. Tak gitu?

5 ulasan:

  1. sy blom dload lg Line ni.tingin gak.free kan?

    BalasPadam
  2. wahhh..nanti nak cuba cari dekat hp mak la..heheh

    BalasPadam
  3. wah..mcm2 blh buat ngan nokia c3 ni kan? thanks sudi share info ni.

    BalasPadam
  4. boleh ke...nanti nak cuba juga lah..tq kongsi info nie...

    BalasPadam
  5. anak akak yg bongsu pun sllu guna..tapi akak masih teraba2 lagi pasal bnda ni...budak2 cepat jer...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...