بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Jumaat, 21 Jun 2013

Aktiviti di hari ulangtahun ke-3 Iman

Assalamualaikum

Pagi dalam pukul 10 saya bawa adik interview untuk praktikal di Shah Alam. Lepas interview singgah Giant Seksyen 13 untuk makan tengahari. Lama tak datang banyak perubahan yang kelihatan lebih menarik. Adik yang baru lepas interview tak selera nak makan, jadi layan Iman dan Nayli di playground.

masing-masing pandai bawa diri dalam playground ni.

Dah puas mereka main. Gerak ke Harbour Place. Order dulu nasi Arab (mendy ayam) untuk makan malam (take away). Lepas tu cari buah pula dan terus ke rumah adik (ogy). Lama juga bersantai di sini tunggu sehingga Faris habis sekolah 6:40 petang.

Selepas bersiap di rumah ma tam. Pakai baju dan seluar AI beli. Nak pergi ambil Faris. Excited masa ni. Jarang beraksi begitu.

Kek atas permintaan Iman. Lepas ni tak boleh dah nak "ber angry birds sangat". Kena tukar cool birds pula ya.

Buat angka 3 dengan muka serius ;) sebab ada cikgu yang ajar masa ni ;) bukan ummi ya..

Pukul 11 malam baru gerak balik. Terima kasih nenek, keluarga along, mak uda, mak anjang, ma tam dan akhir sekali acik kerana sudi memeriahkan majlis Iman.

"Alhamdulillah Iman happy ada orang nyanyikan lagu "Allah selamatkan kamu" buat Iman. Sebenarnya lagi 2 hari nak sambut birthday Iman. Macam dah tau-tau je birthday dia dah dekat sebab tiba-tiba nyanyi "hepibeday to you". Terkejut ummi dengar. Pagi hari ulangtahun bangun pukul 7 pagi. Terus peluk dan baring atas badan ummi (tak pernah pula begitu sebelum ni). Lepas tu nyanyi happy birthday to you lagi. Senyum je ummi dengar.

5 ulasan:

  1. Happy birthday Iman...dah 3 tahun ye..moga membesar dgn sihat & cerdik:)

    BalasPadam
  2. sweet je bangun pagi2 peluk ummi...
    naluri dia kuat.. :)

    BalasPadam
  3. cantik nyer kek angry bird... Iman dah besar, pandai ambil hati ibu :)

    BalasPadam
  4. selamat hari lahir iman yang comel :)

    BalasPadam
  5. cantik kek iman..comel sgt iman bgun peluk ummi pastu nyanyi..:)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...