بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Khamis, 25 April 2013

Lagi gambar di iCity Shah Alam

Assalamualaikum

Secara jujur suka ambil gambar tapi tak pernah print sejak arwah adik saya meninggal 3 tahun yang lepas. Jadi simpanlah di mana-mana yang boleh buat kenangan. Nak tunggu print tak tahulah bila. Sebab bila dah banyak sangat tak tahu nak pilih yang mana ;) nak juga buat... harinya tak tahu bila.

iCity waktu siang. Sebelum ni datang malam. Iman merasa naik Ferris Wheel dengan pak uda. Tiket RM10 seorang. Ummi tak berminat nak naik. Sampai atas terus Iman diam ketakutan. Kat bawah tak sabar nak naik.




Lagi gambar di Trick Art Museum versi potrait pula ;)







9 ulasan:

  1. wahhh macam2 dah ada kat icity ni yer...dulu pi cam boring jer....

    BalasPadam
  2. seronok tengok gambo2 kat i-City ni, saya pun rasa nak gi cuci lah gambo2 nanti..sayang asik duk dlm file or camera je kan

    BalasPadam
  3. HIHIHI.. TERGELAK TGK GABAR² IMAN... PANDAI BERLAKON EH..

    BalasPadam
  4. menarik bila lah dapat pi sana ni..

    BalasPadam
  5. amboi..pandai budak2 ni posing

    BalasPadam
  6. Kakak sukalah gambar Iman di Trick Art Museum. Macam real bila tengok kan..

    BalasPadam
  7. suka betullah nur tgk lukisan2 tu...
    rasa nak je pergi...
    tapi jauh...
    hurmm...

    BalasPadam
  8. wah...saya tak pernah masuk lagi geleri nih...

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...