بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 20 Mac 2013

Sample percuma Anmum Materna

Assalamualaikum

Sample yang diminta dan diterima

Sekarang ni saya masih lagi menjalankan aktiviti meminta sample percuma :) dah lama juga minta sample anmum materna ni. Minggu lepas baru terima. Tak mengandung pun nak juga ke? Tak salahkan... mana tahu lepas minum mengandung pula ;)

Nak beritahu rasanya sedap dan tak manis sangat. Lepas minum rahim tu jadi subur. Orang perempuan akan tahu maksud saya. Baru minum sikit dah macam tu ke? Bolehlah cuba kalau tak percaya. Nak dapatkan sample percuma sila ke website Anmum sample request

Untuk yang ingin hamil bolehlah cuba minum ya.. ramai juga yang mengandung sebab minum susu ni kerana kandungan asid folik yang tinggi di dalamnya di samping zat-zat lain yang bagus untuk kesihatan.

11 ulasan:

  1. cantik info nii,tq
    cni ade info terbaik
    http://bit.ly/YCiKp1

    BalasPadam
  2. caya x iman xsuke susu.mak dah ajar minum milo start umur 3bulan ag heheh

    BalasPadam
  3. mmg sedap suka yg coklat.. jer.. boleh nak yg sampel tp perisa coklat... hihihihihihi

    BalasPadam
  4. masa mengandung sangat tak suka minum susu.. kalau minum akan muntah balik huhu...

    BalasPadam
  5. Owh boleh minum ye walau tak ngandung?

    MJ dapat gak sample ni, ingatkan untuk yg preggy je, nak lanting la kat kawan yg preggy.. Ni akak ckp boleh, balik ni nak minum la..hehee

    BalasPadam
  6. bab minum susu ni liat sikit..huhu

    BalasPadam
  7. secara jujurnya mmg sedap.tp mahal sikitlah..aiman yg minum pun kata susu ibu sedap..susu dutch lady dia tu dia dh tak nak minum.hehe

    BalasPadam
  8. Nur tak suka susu....
    huhuhuh

    BalasPadam
  9. Mmg sedap..M dulu masa peknen kan my Khalish mmg minum susu ni la..

    BalasPadam
  10. sy pernah minum tahun lepas kak.sy ada terbaca satu artikel ni, tak semestinyaa ibu hamil je yg boleh minum susu anmum..yg try utk hamil pon bleh..

    sy tak hamil tapi berat naik, berselera sungguh makan tau..:)sampai ada mmber suami tegur

    "bini hang mengandung ke.."

    berat saya dari 54 naik sampai 58 kg.. tp sib baik BMI ok lagi..hihi

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...