بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 31 Mac 2013

Koleksi baju angry birds Iman

Assalamualaikum


Ini adalah koleksi baju Angry Birds yang Iman ada. Ummi takde kerja.. saja simpan sini buat kenangan. Baju tidur Angry Birds tu beli di bangunan SUK, Shah Alam.

Pergi sana sebab nak hantar borang Hadiah IPT adik. Masa tu hari Jumaat. Macam-macam gerai jualan ada. Ternampak pula baju Angry Birds. Terus sms AI beritahu. Rupanya AI pun semangat juga pergi beli masa saya di atas hantar borang ;) Mulanya tunggu dalam kereta je.

Bukan apa.. hari-hari nak pakai baju angry birds. Malam pun nak pakai. Tu yang beli bila nampak :) Lagi pun baju banyak dah tak muat ;) dah makin membesar. Janji takde gambar 'pig' dalam game angry birds tu ;)

13 ulasan:

  1. Auni pun macam2 baju angry birds dia ada selain dora dan hello kitty....hihi =)

    BalasPadam
  2. wahhhhh rupanya peminat angry bird

    BalasPadam
  3. bestnye iman dapat baju angry bird :)

    BalasPadam
  4. sama dengan anak yan si ikhwan suka sangat dengan angry bird nie......

    BalasPadam
  5. iman minat angry bird ek.. aimy pn kalau nmpk angry bird, bising mulutnya.. cuma dia x reti sebut lg.. angry bird :)

    BalasPadam
  6. klu dh iman suka mmg umi kena buat koleksilah kan..anak2 beli baju harian yg besar2 sikit ,byk2 pun tak rugi..boleh pakai lama..

    BalasPadam
  7. minat sungguh kat angry birds ni yer

    BalasPadam
  8. wah..iman sk angry bird yer...nnt soh ummi beli lg yer..hihi

    BalasPadam
  9. wahh...byk dah baju angry bird iman.. :)

    BalasPadam
  10. Banyak nya baju Angry Birds Aiman..
    suka ye..sama lah anak sy, suka sgt angry birds & Ultraman:)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...