بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 18 Mac 2013

Duit hilang di ATM dah masuk kembali

Assalamualaikum

Sambungan dari entri sebelum ini. Hari ni tiba-tiba tergerak nak online akaun CIMB. Tengok duit dah bertambah. Bila saya check transaction yang dibuat rupanya keesokan harinya duit sudah pun di bank in. Lega rasanya. Tak perlu menunggu lama.

Jadi jangan risau siapa yang terkena macam saya. Call sahaja buat report. Pasti ada yang buat follow up. Yang penting beritahu masa kejadian dan nombor ID mesin ATM yang ada ditampal pada mesin. Mudah sikit orang bank nak buat kerja. 

6 ulasan:

  1. ummi...BK kalau buat trnsction on9 jadi fobia la takut terslh msuk akaun

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...
    selesai masalah.... :)

    BalasPadam
  3. alhamdulillah.. cepat juga tindakkannya... x sampai 3 hari..

    BalasPadam
  4. alhamdulillah dapat balik

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah dah dapat balik..

    BalasPadam
  6. alhamdulillah.iinfo yg berguan akak share hari tu..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...