بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 11 Mac 2013

Cenderahati cup cake

Assalamualaikum


Dah lama sebenarnya dapat cenderahati cup cake ni.. tapi baru semalam buka. Simpan dalam dashboard kereta tak ingat nak ambil ;) masa terima tu pun terkejut sebab ada bungkusan kat atas lantai kat pagar rumah. Kena campak sebab tak muat masuk dalam mailbox. Mujur tak hujan kalau tak habis basah.

Terima kasih Budak Kampung atas pemberian ni.. sekarang cup cake ni duk bertenggek atas TV ;) buat sementara waktu...  :)

Sebenarnya masih ada cenderahati dari blogger yang belum disimpan dalam blog ni. Masa tu saya dalam keadaan berdukacita ;) cenderahati yang mereka bagi ada tersimpan dalam box. Dah lupa juga siapa yang bagi. Insyaallah ada masa saya akan simpan buat kenangan untuk blog ni (dalam label hadiah & kisah blog).

14 ulasan:

  1. assalamualaikum ummi...comel jer cenderahati tu...:)

    BalasPadam
  2. comel..nampak macam cupcake betul pula..follow me back ya

    BalasPadam
  3. Okje pun dapat jugak cup cake pink tu dari budak kg!

    BalasPadam
  4. cantiklah.. lain dr yg lain.. inilah nama rezeki.. dicampak pun tak terbukak dr sampul..

    BalasPadam
  5. cantikcup cake akak pink kaler..saya punya biru.. hihi

    sayang nak mkan..kih2

    BalasPadam
  6. cantik cupcake dia..color comey :)

    BalasPadam
  7. cantikk..!
    mcm cupcake betul.. :)

    BalasPadam
  8. Comell nya!... boleh simpan buat kenangan dan koleksi..:)

    BalasPadam
  9. cute sangat ,,,rasa macam nak makan..

    BalasPadam
  10. cantik & comel..
    seronoknya dpt cenderahati.. :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...