بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 13 Februari 2013

Pergi Little Red Cube cari Hello Kitty pula

Assalamualaikum

Lepas pergi JPO, Legoland, kini kami mencari Hello Kitty pula yang terletak di bangunan yang diberi nama Little Red Cube, tempat ni tak jauh dari Mall of Medini yang ada Legoland tu. Macam biasa jenguk-jenguk sahaja. Yang penting meriah dengan bergambar :)

Bergambar dulu di sini... tempat ni di panggil Puteri Harbour. 

Seronok duduk di kawasan ni.. angin kuat

Iman dan Nayli mana-mana pun berdua bila nak bergambar.

Bergambar depan kedai yang menjual barang-barang cenderahati.

Sorang pegang mata. Sorang lagi pegang hidung Hello Kitty ;)

Macam-macam gaya

Ummi Iman pun nak juga bergambar dengan Hello Kitty ;)

Bergambar di bahagian Thomas & Friends pula. Ummi offer barang Iman tak nak. Nak juga beli keretapi Thomas. Rasa sayang pula duit nak beli ;) Jadi beli sticker je. Itu yang Iman nak akhirnya. Selamat duit ;)

10 ulasan:

  1. pic kedua tu, cntik sungguh kepul2 awan tu.. :)

    err..byknya hello kitty.. :) comel.. :)


    BalasPadam
  2. wahhhh lawanyer port.... sesuai wat photoshoot tu...

    BalasPadam
  3. iman bergambar dgn hello kitty yer hihihi

    BalasPadam
  4. UI senyumlah ckit amik gambo 2.iman je yng tersengih2 sampai telinga ha

    BalasPadam
  5. Comell je picture2 Iman tu..nak jugak dia Hello Kitty ya..best nya jalan2 kat Johor ni..semua ada kt sana..:)

    BalasPadam
  6. waduh.....banyak juga tempat2 menarik kat sana ye....lepas nie...kena lah pergi....

    BalasPadam
  7. mmg carik nahas je kalau bwk anak2 gi sini.. pokai.. hihi

    BalasPadam
  8. byk gak tempat menarik..comel je ummi posing dengan iman..:)

    BalasPadam
  9. assalamualaikum ummi...memang banyak yang menarik kat situ posing tetap kenakan...:)

    BalasPadam
  10. sis ta dah tukar gambr pd profil blogger.harap maklum

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...