بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Rabu, 13 Februari 2013

Lagi gaya Iman dan Nayli di Hello Kitty

Assalamualaikum

Iman berkenan sangat dengan set ni.. agak mahal harganya. Jika Iman dah tahu menulis, boleh juga beli. Maaf Iman ya.. ada rezeki lain kali kita beli

Suka gambar candid ni.. Lebih menarik jika takde orang di belakang tu ;)

Sibuk dengan sticker masing-masing

11 ulasan:

  1. thomassssss.... iskhhh kalau anak bujang nmpk ni, mau x nk blk umah ha3

    BalasPadam
  2. Terserlah kegembiraan mereka. :)

    BalasPadam
  3. menarik nmpknya kedai ni..tgok dr luar je sy dh tertarik..klu budak2 lglah suka kan..

    BalasPadam
  4. assalamualaikum ummi....hehehehe sukanya die...;)

    BalasPadam
  5. anak2 kecil, sukalah jika ke sini

    BalasPadam
  6. salam sis
    Mereka happy kita pun happy.

    BalasPadam
  7. cutenya 2 org tu...aah la sibuk jer org kat belakang tu...eheheh

    BalasPadam
  8. gembira betul budak2 ni kat sini ye

    BalasPadam
  9. maira kalau dtg sini mesti suke ni..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...