بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 11 Februari 2013

JPO : Johor Premium Outlet

Assalamualaikum

Aktiviti di hari tahun baru Cina semalam.. berkenalan dengan tempat yang kini menjadi tumpuan orang bila pergi Johor, JPO (Johor Premium Outlet). Kami pergi bukan nak shopping ;) tapi nak kenal dan tengok apakah yang ada di situ.

Ramai juga orang, penuh parking. Apa yang di bawa cuma kenangan berada di sana. Saya beli 2 helai tshirt Padini untuk Iman. Sebagai kenangan. Murah ada less 70% tu yang beli ;) selebihnya penuh gambar depan kedai Coach.

Iman dan Nayli. Iman pakai cap angry bird Aqilah. Berebut mulanya nak pakai.

Aqilah, Iman, Najhah dan Nayli. Sweet child.

Adik saya Ain bersama anak dan che Nayli yang nak juga interframe ;)

Tak pernahlah bergambar over begini ;)

Geram nak main air

Iman sempat main di sini

Bergambar ramai-ramai sebelum balik

Masa nak balik tiba-tiba hujan. Lepas balik dari sini kami pergi menjamu selera pula di kedai adik kepada adik ipar.

7 ulasan:

  1. comelpun gambar ummi iman tu

    BalasPadam
  2. comel je gambar tu.tak overlah..sesekali apa salahnya..:)

    BalasPadam
  3. suka tenguk budak2 tu.....comel sangat.......

    BalasPadam
  4. Mudeeee namapk ummi imann tuu ;))

    BalasPadam
  5. assalamualaikum ummi...wah dah sampai JPO nape x terus ke Legoland pula...:)

    BalasPadam
  6. comei je nur tgk akak bila beraksi dalam gambar...
    akak punya senyum yg manis tahu.. :)

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...