بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Selasa, 15 Januari 2013

Top 5 entri dalam blog

Assalamualaikum


Di bawah adalah senarai 5 entri yang paling ramai orang cari dalam blog saya. Nampaknya entri ucapan takziah buat arwah Yasmin Hunwick menduduki tangga teratas. Tak sangka entri yang dibuat secara tiba-tiba dengan ucapan takziah tanpa mengenali siapa arwah meningkatkan trafik di blog saya.

Untuk pengetahuan blog arwah masih lagi aktif dengan entri-entri dari ibubapa arwah sendiri. Sedih juga membaca coretan dari ibu arwah. Kehilangan anak sulung yang disayangi cukup memberi kesan. Semoga terus tabah.


Takziah Yasmin Hunwick
Jun 4, 2012, 16 comments
Pageviews 12015

Zikir murah rezeki
Jun 3, 2011, 1 comment
Pageviews 6533

Mari Belajar Menjahit Tudung Likra Bersama R&R Cra...
Mar 25, 2011
Pageviews 1978

Gambar Masjid di Malaysia
Sep 29, 2011
Pageviews 1960

Kebaikan dan Keburukan Sauna
Feb 21, 2011
Pageviews 1933


17 ulasan:

  1. Catatan kakcik yang paling banyak dibuka hanya 2k++ je... :)

    BalasPadam
  2. cikgu punya masa letak cerita budak 13 tahun rogol wanita tu memang ramai betul yg datang singgah dalam satu hari. macam goreng pisang panas pulak....hehe

    BalasPadam
  3. blog akak tiada di dalam carian google, jadi '0'

    BalasPadam
  4. banyaknya.... tp mmg ramai yg x kenal yasmin tu.. sy tahu pun lps baca entry akak mengenai arwah...

    BalasPadam
  5. Kakak tak pernah tahu kakak punya blog ada ke yg cari Rose. Tak ada yg cari agaknya sebab semua hal keluarga aje..

    BalasPadam
  6. kak..yg pasai yasmin 2 kan pling top kan?man pon xkenal spe yasmin mula2 tapi laz2 bce blog dia, mak dia update seyes mcm sedih je.

    BalasPadam
  7. maybe sbb kita share perasaan duka kehilangan bersama2 dgn parents dia tu yg buatkan ramai yg terpanggil.

    BalasPadam
  8. as-salam..
    wah tinggi ye.nak jengah sekejap

    BalasPadam
  9. tk leh lawan ummi iman nie.. liya nye rendah je.. ^_^

    BalasPadam
  10. salam... tinggi betul pageview. Tahniah!
    salam perkenalah..jemput singgah ke blog saya
    nabihahsejutarasa.blogspot.com

    BalasPadam
  11. akak x pernah tgk dik ..
    hurmm kena tgk nie ;)

    akak x pernah ke rumah arwah yasmin tuu .. x kenal .. tapi arinie akak nak terjah ..

    BalasPadam
  12. al-fatihah....

    wahh..byk view nya..!

    BalasPadam
  13. banyak juga org view ye..tahniah!
    ttg arwah Yasmin tu sy rajin juga membaca blog & tulisan2 arwah..mmg sedih kan...

    BalasPadam
  14. kisah arwah Yasmin tu memang mendapat sambutan.... ramai yg search kan..nak tahu kejadian yg berlaku..

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...