بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Ahad, 20 Januari 2013

Jejak kasih Iman dan AI

Assalamualaikum

Letak gambar lama ;)

Alhamdulillah AI selamat kembali ke tanah air semalam pukul 7 lebih malam. Kelam kabut juga sebab AI kata sampai pukul 9 malam. Disebabkan flight delay. Tempoh 7 jam penerbangan dah jadi 5 jam lebih. Nasib baik takde speed trap di udara tu ;)

Terima call baru gerak pergi KLIA. Iman teruja nak jumpa ayah. Dalam menunggu AI keluar (tak masuk dalam airport, tunggu di luar sahaja) sempat lagi Iman buat lawak. "ayah!" ingatkan dia dah nampak AI. Rupanya saja nak buat ummi dia terkejut. Lepas tu dia gelak. Kecil-kecil dah pandai usik orang ;)

Bila AI tiba di kereta Iman mula lah... muka terkejut lepas tu menangis. Akhirnya dapat juga jumpa ayah lepas 2 bulan tak jumpa. Habis orang tengok Iman menangis sambil AI dukung dia. Suara dah la kuat. Tak ambil gambar.. malu ;)

Atas kereta berkepet je dengan AI. Seronok bukan main, siap gelak-gelak. Sampai rumah pun sama. Tak dekat ummi dia dah :) Bagi peluang Iman bersama ayah puas-puas. Seminggu je ayah cuti. Lepas ni terpisah lagi.

Iman bersama cenderahati dari ayah


12 ulasan:

  1. aloor ciann dia .. winduu ayah !
    lepas nie kasi can ummi lak lepaskan winduu kan ! .. x kan ummi x winduuuu ekeke ;)

    BalasPadam
  2. tumpang hepi bg pihak iman & umminya, kalu akak le 2 bulan bak 20 tahun, lama woo..

    Iman.. mana adiah ntuk alya, tak aci? iman jer dapat.....

    BalasPadam
  3. I know how it feels. kalau I yg tak jumpa seminggu pun dah tak boleh tido mlm...apatah lagi 2 bulan kan?
    neway...have fun together ye. precious moment nih!

    BalasPadam
  4. hurmm firas n mama dia pun akan lalui situasi yg sama lepas bulan 5 ni huhuhu

    BalasPadam
  5. dah balik sini yer.. takpalah seminggu pun lama jugak, rapat btl iman dgn ayah dia..

    BalasPadam
  6. wahh beznya iman dh jupa ayahnya..lepas rindu..hehe

    BalasPadam
  7. oo..seminggu je ke ayah iman cuti..
    lepas ni iman rindu baliklah ayahnya...

    tapi xpe..biar dia habiskan masa puas2 dengan ayah dia.. :)

    BalasPadam
  8. seronok iman dpt hadiah dari ayah..

    BalasPadam
  9. lepas ni berpisah lagi ??..kalau saya mmg tak tahan sll kena tinggal...

    BalasPadam
  10. seronoknya dan ceria sungguh Iman ye =) Ummi Iman apatah lagi hihi. Semoga terus bercinta dan berkeluarga hingga ke syurga hendaknya.............

    BalasPadam
  11. alhamdulillah.pandai iman nyakat ummi ye ;D
    terhibur rasanya :D

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...