بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ

Friends

Isnin, 21 Januari 2013

CPUV merajuk?

Assalamualaikum

CampaignBlogStart DateStatusCTRCTR BonusAmount
U Mobile Prepaid Promotio...Catatan Ummi Iman03 Jan 2013On Going0.00%0.00
HP PrinterCatatan Ummi Iman22 Oct 2012Credited0.00%0.31
Nokia Lumia Asha Year EndCatatan Ummi Iman22 Oct 2012Credited0.27%+1.516.06
U Mobile Project Galactic...Catatan Ummi Iman09 Jul 2012Credited0.10%11.55
VW Polo Sedan Launch (Pha...Catatan Ummi Iman03 May 2012Credited0.13%14.22


Cuaca gelap dan hujan. Iman dan AI sedap tidur ;) saya pula cari 'kerja'. Buka Nuffnang tengok kempen baru dah kosong. CPUV pun pandai merajuk ke? BE UMobile sudah melekat di blog ni sejak 3 Januari 2013. Duit yang dah capai RM11 lebih tiba-tiba jadi kosong. Pelik tak? Boleh ya jadi macam tu?

Dah bagi ambil balik. Tak baik tau ;) Takpelah ikut suka en Nuffnang lah nak jadi macamana pun. Saya rasa CPUV saya dah lari ke blog lain yang jumlah uniknya lebih tinggi berbanding saya. Entahlah. Pening juga kadang-kadang dengan en Nuffnang ni. Pertama kali jadi macam ni.

Walaupun tak kisah kadang tu kisah juga ;) orang bagi kita ambil, tak bagi takpe. Yang penting tak rugi apa-apa ;) (ada macam ayat merajuk tak? :))

p.s: Mak mertua pun dah pergi Putrajaya tadi. Pagi-pagi dah suruh hantar. Baru sampai dah nak balik Kelantan. Mimpi tak baik katanya. Nak tahan tak boleh dah. Ikut sahajalah. Rindu masjid katanya.. rindu juga dengan makanan Kelantanlah tu.. siapa yang tak suka duduk rumah sendirikan? Apa kena mengena dengan entri ni? 'ada dan tiada' faham ke? Sunyi lah lepas ni..

13 ulasan:

  1. eh..yeke hilang..?
    cuba send tiket dekat nuffnang...
    mmg mereng sikit kadang nuffnnang ni..

    BalasPadam
  2. mcm ada mslh je tu

    selalunya klo jdi kosong tetiba tu bole tny nuffnang

    BalasPadam
  3. Blog kakcik tu Mr Nuffnang tak pandang dah... :(

    BalasPadam
  4. nuffnang tengah setting tu, ada silap kt mana2, jgn risaulah, ia akan kembali ke asal

    BalasPadam
  5. penah gak jadi minggu lepas. diorg yg ada masalah sebenarnya. pas 2 hari ok balik

    BalasPadam
  6. rasanya ada masalah teknikal jer ni..nanti mesti ok balik sbb hari tu ramai jgk kena gini..

    BalasPadam
  7. camana boleh jd camtu..tp rasanya akan kembali normal

    BalasPadam
  8. haa..itu y pelik.. sbb ada beberapa blog lya pergi pon mcm ni.. tba2 amount jadi kosong.. y lya plop jadi -ve.. x paham gak

    BalasPadam
  9. salam ummi iman
    Sis punya tu dah kira ok la.ta satu pun x de

    BalasPadam
  10. hmmm, was it because kita dh bertukar tahun?
    tak boleh nak carry fwd?
    coz I'm having da same probs. tapi malas nak amik port. T__T

    BalasPadam
  11. bestnya kak rose dapat cpuv, eh² napa pulak blh hilang yer... pernah jgk terbaca kat blog kwn lain.. tp dia org kata lepas tu okk blk...

    BalasPadam
  12. assalamualaikum ummi...yer la nuffnang ada masalah kot...sabar jer la yer..:)

    BalasPadam
  13. Terima kasih kerana berkongsi. Ianya banyak membantu saya yg baru nak kenal Nuffnang. Malam tadi baru first time dpt CPUV. Any suggestion yg perlu saya buat ke?

    BalasPadam

Terima kasih tinggalkan catatan di sini...